Šajā sadaļā apkopoti ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji - kafejnīcas, krodziņi un restorāni, kas seko vietējām ēdiena gatavošanas tradīcijām, izceļot reģionu vietējo virtuvi, kuras īpašās iezīmes radušās Livonijas laikos.
Šie objekti strādā ar noteiktu darba laiku un, dodoties nelielā cilvēku grupā, nav nepieciešams iepriekš veikt rezervāciju. Grupām no 6 cilvēkiem iesakām iepriekš sazināties ar ēdināšanas sniedzēju, lai nodrošinātu raitu apkalpošanu.
Pārskats | Detaļas |
---|---|
Latvija
Jaunpils pilsKrodziņa ikdienas ēdienkartē viduslaiku ēdieni mijas ar tradicionālo latviešu virtuvi. Ēdienkartēs ietilpst tādi ēdieni kā lēcu zupa ar gaļas bumbām, švābu siera zaļās klimpas, vērša mēle ar meža veltēm, gozēts cāļa stilbs ar plūmēm un strauta forele ar pētersīļu mērci. Viduslaiku mielasti, kas ēdami ar rokām vai koka karotēm. |
|
Latvija
Smuku muižaPiedāvā dažāda rakstura ēdināšanas pakalpojumus romantiskām vakariņām, semināriem un lieliem banketiem, gatavojot laviešu ēdienus no svaigiem pašmāju produktiem. |
|
Latvija
Restorāns „Lauču akmens”Restorāns ar vasaras terasi pašā jūras krastā ar skatu uz pludmali, lielo Lauču akmeni un iespēju baudīt saulrietu. Restorāns specializējies zivju ēdienu gatavošanā, pieejami tradicionāli pagatavoti vietējo zvejnieku lomi. |
|
Latvija
NeptūnsPlaša izvēle grila ēdieniem, kuri tiek gatavoti uz atklātā uguns visa gada garumā, kā arī tādas kulinārijas pērles kā kartupeļu pankūkas ar mazsālīto lasi, žuljēns, liellopa mēles salāti vai harčo zupa. Katru sezonu piedāvājumā ēdieni un dzērieni atbilstoši sezonālajām dabas veltēm. |
|
Latvija
Usma SPA restorānsUsmas ezera zivis - zutis, līnis un zandarts, apkārtnes mežos nomedīts briedis. Iespēja iegādāties kūpinātus zušus un brekšus, piedalīties Usmas ezera zivju degustācijā. Īpašais ēdiens: cepts Usmas zutis, Usmas zuša zupa, brieža gaļas gabaliņi ar brūkleņu mērci. |
|
Latvija
Restorāns „Valguma pasaule”Ēdienu pagatavošanai izmanto dabiskas garšvielas, lielākoties Latvijas produktus. Piedāvā gan izsmalcinātus ēdienus stikla zālē, gan piknikus brīvā dabā – zupu, kas vārīta uz ugunskura, pašu ceptas maizītes. Īpašie ēdieni: Valguma godu zupa ar zandartu, līņa kroketes. |
|
Latvija
PilskrogsĒdiens gatavots pēc Livonijas laika receptēm, izmantojot laikam raksturīgos produktus un garšvielas, piem. Baltvīnā gatavots cāļa cepetis (13.gs. recepte). |
|
Latvija
RēderiViesiem piedāvā Eiropas virtuves un tradicionālos kurzemnieku ēdienus, kuri gatavoti no vietējo ražotāju produkcijas, lielākoties zivīm. Piedāvājumā - Rojas reņģītes Rēderu gaumē, baltā zivs ar baravikām "Loms murdā", bukstiņš (putraimu un kartupeļu biezputra). |
|
Latvija
ImantasCepta āte un bute; Baraviku zupa ar sieru; Uz oglēm cepti ņēģ; Žograuši; Novembra pirmajā sestdienā nēģu zvejas sezonas atklāšanas svētki. |
|
Latvija
Tūrisma un atpūtas komplekss „Meža Salas”Ēdienkartē piedāvā ēdienus, kas gatavoti kaimiņu saimniecībās, zivju ēdienus no pašu dīķu zivīm. Apmeklētājiem iespējams pašiem nomakšķerēt zivis, sezonā - lasīt sēnes, no kā tiks gatavots ēdiens. Apmeklētājiem iespējams piedalīties zivju un gaļas dabiskā kūpināšanas procesā. Sezonā pieejami ēdieni no svaigi nomedīta medījuma gaļas, apmeklētājiem ir iespēja pašiem piedalīties medībās. |
|
Latvija
Rideļu dzirnavasIespēja iepazīties ar miltu malšanas procesu, un kafejnīcā „Cope” nobaudīt vietējās zivis – ceptu līni, kā arī pankūku kraukšķi ar saldējumu un zemeņu mērci. |
|
Latvija
Kalnmuižas restorānsRestorāna ēdienkartes lepnums ir Abavas senlejā augušie zaļumi, augļi un dārzeņi, medījumi un sēnes no Kurzemes mežiem, gaļa, vēži, foreles un kazas siers no novada saimniecībām un virtuves krāsnīs ceptā maize. Ēdienkarte atkarīga no gadalaika. Piedāvājumā sezonai raksturīgi ēdieni. |
|
Latvija
MekeLatvijā un iespējams arī visā Baltijā vienīgais ceļmalas krogs, kurš ierīkots 110 gadus vecā guļbūves kūtī. Daudzveidīga, latviska virtuve ar mūsdienīgu pasniegšanas stilu un garšu. Piedāvājumā bukstiņputra, pelēkie zirņi, maizes zupa. |
|
Latvija
Valmiermuižas alusMaza muižas alusdarītava pie Valmieras, kur nesteidzīgi brūvē dzīvo alu. Muižas klētī ierīkota tirgotava un Valmiermuižas alus virtuve, kurā atklāt alus un ēdiena saderības stāstu. Piedāvājumā izzinoša ekskursija alus darītavā, tās izskaņā nesteidzīga alus un citu Valmiermuižas brūvējumu baudīšana. |
|
Latvija
Skrundas muižas restorānsKarpas kroketes ar pašgatavotu rabarberu majonēzi; Liellopa, cūkgaļas desiņa ar dedzinātu sinepju krēmu; Cepta forele ar sparģeliem un sviesta mērci, Cūkgaļas pavēdere ar bērzu lapu sīrupu un seleriju. Īpašais ēdiens: Muižā pagatavoto saldējumu izlase. |
|
Latvija
MareVisiecienītākie ēdieni ir butes fileja saldā krējuma-sīpolu mērcē un Rojas reņģītes "Mare"gaumē. |
|
Latvija
Bangert'sPiedāvājumā - mazsālīta Pelču forele ar diļļu krēmu un Kuldīgas rupjmaizes tostu; Latvijā audzēts brieža gaļas burgers ar kartupeļu daivām. |
|
Latvija
Boutique hotel RozeViesnīca atrodas Liepājas pilsētā, klusā ieliņā, 100m no pludmales un 5 min gājienā no pilsētas centra. Viesnīcā ir 7 ekskluzīvas jugendstila istabas. Savrupmāja radīta Jūgendstila atmosfērā un ieturēts 20gs. sākuma stils. Kompleksam pieder vairākas ēkas, kas dod iespēju nakšņot gan numuriņos, gan luksusa vai daudzistabu apartamentos. |
|
Latvija
PļavasNeliela, klusa un mājīga viesnīca ar gardēžu iecienītu restorānu piedāvā omulīgajā atmosfērā baudīt nesteidzīgu un pārdomātu maltīti ikvienai gaumei un sajust dabas tuvumu Ainažos, kur gaiss smaržo pēc priedēm un jūras. |
|
Latvija
Viesnīca "Wolmar"Restorāns “Agnese” aicina kulinārā ceļojumā pa pasauli. Vietējās dabas veltes un zemnieku gādātie produkti tiek gatavoti ar mīlestību, izceļot Latvijas garšu vērtības. Ēdienkartē iekļautas arī pasaulē atzītas receptes. |
|
Latvija
Kafejnīca "Krisdole"Kafejnīca "Krisdole" atrodas pašā Liepājas centrā, kafejnīca piedāvā svaigi ceptus gardumus no sezonāliem, saviem un vietējiem produktiem. Klasiskas un tradicionālas un jaunas un inovatīvas Kurzemes receptes. |
|
Latvija
Kafejnīca "Pajumte"Viesmīlīga un mājīga kafejnīca, kas ļaujas jauniem izaicinājumiem, drosmīgi eksperimentējot, gan ar vietējiem, gan eksotiskiem produktiem, kā arī novatoriskiem dizaina risinājumiem - atrodas pašā Alūksnes centrā ar daudzveidīgu ēdienu piedāvājumu katra garšas izjūtai. Tiek gatavoti arī Alūksnes novada īpašie ēdieni - salāti “Tempļa kalns”, pamatēdiens “101 pakāpiens līdz baudas mirklim” un deserts “Marienburgas ezera salas”. Alūksnes novada īpašā ēdienkarte. Kafejnīca, kas ļaujas jauniem izaicinājumiem, drosmīgi eksperimentējot, gan ar vietējiem, gan eksotiskiem produktiem, kā arī novatoriskiem dizaina risinājumiem. |
|
Latvija
Jonathan restorānsRestorāns atrodas pirmajā ārpus pilsētas esošajā piecu zvaigžņu viesnīcā Latvijā, skaistā vietā ar stāstu un nākotni - Amatciemā. Pavāri ēdiena pagatavošanai izmanto vietējos, dabiski audzētos produktus un tos pasniedz mūsdienīgā interpretācijā, uzsvaru liekot uz garšu un kvalitāti. |
|
Latvija
Kantes krogsIebraucot Gulbenē skaistā koka ēkā, kurā ir speciāli veidota atmosfēra atpūtai un labsajūtai, prasmīgi pavāri piedāvā mājas virtuvi un iespēju baudīt sātīgus un garšīgus latviešu ēdienus. |
|
Latvija
RātsgaldsPatīkamā atmosfērā iespējams baudīt latviešu virtuvei raksturīgus ēdienus. Piedāvājumā - cepta asinsdesa ar bekonu, pasniegta ar brūkleņu mērci un vārītiem - ceptiem kartupeļiem šķēlēs un bekonu; dārzeņu sautējums ar mencu, pasniegts ar grauzdētu maizi. |
|
Latvija
Strausu un kazu ferma "Nornieki"Latvijā lielākajā strausu fermā ir iespēja iegādāties veselīgus un augstvērtīgus strausa gaļas produktus un doties ekskursijā pa strausu un kazu fermu. Piedāvājumā produkti un ēdieni no strausa gaļas. Pieejamas degustācijas, radošās darbnīcas. |
|
Latvija
Igates pils Dzirnavu krodziņšIgates pils Dzirnavu krodziņš izveidots uz seno dzirnavu pamatiem, kur vēl joprojām tiek malti miežu graudi un gatavoti senlatviešu ēdieni. Sezonām mainoties, tiek pasniegts īpašs šefpavāra piedāvājums. Krodziņā iespējams baudīt gardu maltīti un svinēt svētkus nelielā draugu un ģimenes lokā. Piedāvājumā - irdenā miežu putra ar saceptu gaļu, cepti miežu plāceņi ar bekonu, sīpolu gredzeniem un skābu krējumu, putraimdesa ar brūkleņu mērci un ceptām ābolu šķēlītēm, "Dzirnavnieka salikums". |
|
Latvija
Āraišu vējdzirnavasDesmit kilometru attālumā no Cēsīm un vienu kilometru no Āraišu ezerpils atrodas vējdzirnavas, kur iespējams izsekot graudu pārtapšanai par miltiem, pašiem malt graudus, apskatīt dzirnavu visus četrus stāvus. Saimniece Vineta Cipe dzirnavās piedāvā baudīt “Dzirnavnieka pusdienas” no Āraišu dzirnavās pārstrādātiem graudiem. |
|
Latvija
Mālpils muižas restorānsRestorāns atrodas atjaunotajā Mālpils muižas ēkā, kas ir 19.gs. Klasicisma arhitektūras piemineklis. Restorāna ēdienkarte mainās un tiek papildināta atbilstoši gadalaikam. Ēdieni izceļas ne tikai ar izsmalcinātām garšas niansēm, bet arī ar noformējumu - krāsu un faktūru paleti. Smalku garšu salikums kombinācijā ar elegantu muižas interjeru. |
|
Latvija
RāmkalniBistro, atrakciju parks, gardumu veikaliņš, konditoreja un restorāns brīvdienu brančam Gaujas krastā, A3 šosejas malā. Restorāns ar terases skatu uz Gaujas senleju, vasarā iespējams noķert sajūtu, ka ar laivu esi iebraucis pusdienās uz upes. Ēdienu gatavošanai izmanto labākos vietējo ražotāju produktus. Veikaliņa piedāvājumā dažādi pašmāju ražotie gardumi - sukādes, sukādes šokolādē, pastilas, sīrupi, saldējums, pelmeņi, konditoreja, limonāde. |
|
Latvija
Kafejnīca „Kukaburra”, ZS "Buliņi"Kafejnīcā ar latvisku interjeru piedāvā mājražotāju un zemnieku produktus, kā arī maizes muzejā iespējams iepazīt maizes cepšanas procesu un iepirkties lauku labumu veikaliņā. Iecienītākie produkti - rudzupuķu maize, ābolu siers, čiekuru ievārījums, vīgriežu sīrups. |
|
Latvija
Libava RestorānsĪpašais ēdiens: Sacepta mencas fileja ar seleriju un āboliem rīsu mīklas maisiņā, pasniegta ar dārzeņu strūdeli un mīdiju mērci. |
|
Latvija
Pludmales kafe "Vēju Dārzs"Pludmales kafejnīca Jūrmalas ielas galā, pie pašas pludmales, Liepājā. Trešdienās, piektdienās un sestdienās "Vēju dārzā" dzīvā mūzika. Piedāvā brokastis, pusdienas, pusdienas, kafiju and dzērienus. |
|
Latvija
KupfernamsLivonijas Ordeņa dzīru maltīte “Kupfernams Tasty” maltīte 5 kārtās ar tradicionālām uzkodām un gardumiem, Užavas alus darītavas alu. |
|
Latvija
Restorāns „Aparjods”Restorāns “Aparjods” ir viens no vecākajiem Latvijas restorāniem, kas priecē savus viesus jau vairāk nekā 27 gadus. Lauku restorāna rustikālā āriene, interjers un atmosfēra lieliski harmonē ar vienkāršajiem, latviskajiem ēdieniem, kuru dabisko, tīro garšu bauda jau vairākas pastāvīgo viesu paaudzes. Piedāvājumā ietilpst “Bānis” jeb cūkas stilbs, skābu kāpostu zupa, kartupeļu pankūkas, nēģi un rupjmaizes kārtojums. |
|
Latvija
Kafejnīca „Sonāte”Gleznainā vietā starp diviem ezeriem blakus Stāmerienas pilij vecā akmens ēkā atrodas plaša un mājīga kafejnīca. Iespējams nobaudīt garšīgas maltītes, kā arī Gulbenes novada īpašos ēdienus. |
|
Latvija
Pie dzirnakmeņaKrodziņš un konditoreja atrodas Vidzemes šosejas malā, Ieriķos, pie Cecīļu un Ieriķu dabas takām. Piedāvājumā tradicionāli un pēc pašu receptēm gatavoti ēdieni. |
|
Latvija
Hotel BenevillaGatavo paši svaigu (saldētu) ogu saldējumus, kūkas un pasūtījuma ēdienus. Sezonāli piedāvājam zemenes, ābolus , bumbierus. |
|
Latvija
Spēlmaņu krogsAtrodas Alsungas centrā, kur nobaudāmi tradicionāie suitu ēdieni. Iespēja iegādāties sklandraušus un uz vietas ceptu suitu skābmaizi. Piedāvājumā suitu ēdienu un sklandraušu meistarklases. |
|
Latvija
Kafejnīca „Būda”Ēdienkartē vietējo zivju ēdieni. Pieejama degustācija ar iespēju nodegustēt 8 dažādu veidu zivis, kas nozvejotas Baltijas jūrā un sagatavotas tradicionāli. |
|
Latvija
Kafejnīca „Ūdensroze”Ģimenes restorāns "Ūdensroze" atrodas Vecpiebalgas tirgus laukumā iepretim luterāņu baznīcai. Sadarbojas ar vietējiem zemniekiem, pārdod „Piebalgas kūpinātavas” produkciju. Ēdienkartē dažādos veidos piedāvā nobaudīt Piebalgas jēru. |
|
Latvija
Kafejnīca „Pie Jāņa”Piedāvājumā latviskie ēdieni - ceptas cūkgaļas ribiņas medus ķiploku mērcē. |
|
Latvija
Restorāns „Vecgulbenes muiža”Gulbenes vēsturiskajā centrā Vecgulbenes muižas atjaunotajā zirgu manēžas ēkā, kas agrāk bija lielākā slēgtā manēža Baltijā, atrodas četru zvaigžņu viesnīca un restorāns. Piedāvājumā plaša sezonālā ēdienkarte un biznesa pusdienas. |
|
Latvija
Restorāns „Kannas”Aptuveni stundas braucienā no Rīgas, vecās Annas muižas teritorijā, atrodas starptautiski novērtēta dizaina viesnīca “Annas Hotel”. Muižas restorānā iedvesmojoties no senām latviešu virtuves tradīcijām, šefpavārs ik dienas rada jaunu ēdienkarti, kas ļauj baudīt īpašu un neierastu maltīti. |
|
Latvija
BucefālsKrodziņš koka guļbūvē, Siguldas pievārtē ļauj sajust latvisko garu interjerā un baudīt ēdienu latviskā gaumē. Krodziņā ir saglabātas latviska ēdiena pagatavošanas tradīcijas un kvalitāte. Krodziņa specialitāte ir pašu audzētu jēru gaļas ēdieni - "Jēra gaļas medaljoni", kā arī "Ļuļa kebabs". |
|
Latvija
SidrabiņiKrogs ierīkots senā guļbūvē netālu no Lielpupes baznīcas. Blakus krogam vecajā kūtiņā pēc senču receptēm tiek gatavoti gaļas un desu izstrādājumi, kurus iespējams iegādāties Sidrabiņu gaļas un desu bodē. Piedāvājumā ekskursijas un degustācijas. Kūpinātas vistas - karstas no ceplīša. No pašu audzētiem āboliem tiek gatavots brandavīns “Āboļlāse”. |
|
Latvija
Elkas kalna saimniecībaElkas kalna saimniecība atrodas ainaviskajā Elkas kalna virsotnē, vietā, kur sākas Gauja. Zāļu tējas, bērzu sulas, ievārījumi un citi veselīgi gardumi no vietējās pļavās ievāktiem un dārzā audzētiem augiem. Piedāvājumā arī dabas darbnīcas, brīvdabas pikniki. Īpaši iecienītie produkti - uz uguns vārītā zupa, svaigi plūkti salāti, grilēta zivs no piemājas dīķa un tikko cepta maize. |
|
Latvija
Restorāns „Pastnieka māja”Izvietots divos stāvos, kur piedāvājumā eiropeiska virtuve ar kurzemniecisku piesitienu. Darījuma pusdienas, ģimenes svinības, banketi un semināri. ''Strebjamais čamdenis''-lapu salāti rūgušpiena zostē, Lustīga burkānu un spinātu krēmzupa; Krāsnī cepta menca, sama,butes,sviesta zivs un laša filejas; ''Liepājas menciņi''- podiņā; Grilētas cūku ribiņas, liellopa gaļa, jērs un vista; bukstiņa biezputra ar kūpinātas gaļas sīpolu mērci, kartupeļu pankūkas; ''Pikantās vēstulītes''- cepti-pildīti buļļa pauti; Pastas un veģetārie ēdieni; Kārtainās mīklas bļodiņā ieceptas meža ogas ar olu krēmu un pašu gatavotu plombīra saldējumu un citi deserti. |
|
Latvija
Cafe 21 & Putnu DārzsĪpašie firmas ēdieni - “Jūras cūka”, šnicele "Jūra”, pašu rīvētas kartupeļu pankūkas |
|
Latvija
Dikļu pils restorānsPils restorānā, kas atzīts par vienu no labākajiem Latvijā tiek piedāvātas mūsdienīgas interpretācijas par Vidzemes lauku labumiem – tuvākajā apkaimē briedušiem ķirbjiem un āboliem, gādīgu saimnieku audzētiem trušiem un pļavu jēriem, turpat pils dīķī vai tuvējā ezerā ķertām zivīm. Ja pils saimnieks bijis medībās, ēdienkartē atradīsiet arī īpaši sagatavotus medījumus perfektās garšu kombinācijās. |
|
Latvija
Kafejnīca „Pagrabiņš”Piedāvājumā latviešu virtuve, kā, piem., Šprotu salāti; Podiņš “Zirnītis”; “Kurzemes skābputra”. |
|
Latvija
JāņogaRestorāns un kulinārija atrodas Cēsīs, iebraucot no Valmieras puses. Mūsdienīgs interjers, nepiespiesta atmosfēra un garšīgi ēdieni no vietējo zemnieku izaudzētiem produktiem. Ēdienkarte ir bagāta ne tikai ar gaļas un zivju ēdieniem, bet arī ar plašu veģetāro ēdienu piedāvājumu. |
|
Latvija
GustiņšĢimenes uzņēmums, kas nodarbojas ar kulinārijas un konditorejas izstrādājumu ražošanu - gaļas ruletes un rolādes, kas gatavotas pēc vecmāmiņu receptēm, un citus gaļas izstrādājumus plašā sortimentā, kā arī īpašus "Gustiņa" konditorejas izstrādājumus. Nobaudīt sātīgu un garšīgu, kā mājās gatavotu maltīti un nogaršot Alūksnes novadam raksturīgos malēniešu ēdienus (iepriekš piesakot) var kafejnīcā “Gustiņš”. Piedāvājumā kūciņas burciņā, “Gustiņa” Ziemassvētku piparkūkas, profitroļi - Alūksnes apkārtnes tradicionālais godu ēdiens. |
|
Latvija
MazsālijasSaimniecībā audzētu produktu un dzērienu degustācijas; Meistarklases, arī bērniem. |
|
Latvija
Zivju namiņš pie JuraVasaras periodā uz terases ir iespēja ieklausīties Mazupītes ūdens čalošanā, veldzēties koku paēnā, nesteidzīgi baudot svaigi grillētas zivis. iespējams arī nogaršot gardas kūciņas, kafiju un saldējumu. |
|
Latvija
PannaLielvārdes centrā tikai 5 minūšu gājienā no Daugavas atrodas ātrās apkalpošanas kafejnīca ar daudzveidīgu ēdienu piedāvājumu. |
|
Latvija
Kafejnīca „Jumis”Kafjnīcas pārtikas veikalā, kas piedāvā dažādus kulinārijas konditorejas izstrādājumus bez E vielām. |
|
Latvija
Ungurmuižas restorānsRestorānā, kas ierīkots bijušās skolas ēkā, var baudīt gardas maltītes no vietējiem, sezonāliem produktiem, kas iepirkti no apkārtnes saimniecībām. Restorāna pavāri iedvesmojušies no muižas saimnieces Helēnes Juliānes 18.gs. vidū pierakstītās ēdienkartes. Gatavojot ēdienu, pavāri izvēlas vietējo novada zemnieku produkciju. Muižas tējas namiņā iespējams baudīt muižas liepziedu tēju un plātsmaizi. |
|
Latvija
Ceptuve "Lāči"Iespēja doties ekskursijā pa ceptuvi, veidot un cept maizi, iegādāties saražoto produkciju, ieturēt maltīti krodziņā, kur ēdiena gatavošanā izmanto „Lāču” produkciju, kombinējot ar sezonāliem un vietējo zemnieku produktiem. |
|
Latvija
Restorāns „Rātes vārti”Gardēžu iecienīta vieta Valmierā, kas atrodas pašā pilsētas sirdī, pretī Valmieras rātslaukumam. Šeit ikviens viesis var kļūt par gardēdi un izjust visdažādākās garšu “buķetes” un gadalaikam atbilstošus produktus, kas nākuši no vietējām saimniecībām. |
|
Latvija
Restorāns - bārs „Agnese”Restorāns “Agnese” aicina kulinārā ceļojumā pa pasauli. Vietējās dabas veltes un zemnieku gādātie produkti tiek gatavoti ar mīlestību, izceļot Latvijas garšu vērtības. Ēdienkartē iekļautas arī pasaulē atzītas receptes. Restorānā par mājīgu atmosfēru gādā runājošais papagailis Čārlijs. Kopā ar gardu maltīti būs svētku sajūta ikvienam. |
|
Latvija
Kafejnīca "Bastions"Kafejnīca atrodas Valmieras vēsturiskajā centrā uz bijušajiem viduslaiku nocietinājumiem. Tā piedāvā latvisku un plašu ēdienu klāstu gan brokastīs, gan pusdienās un vakariņās. Kafejnīca sadarbojas ar vietējiem zemniekiem un lauku labumu ražotājiem. Vasarā iespējams paēst āra terasē ar skaistu skatu uz Dzirnavu ezeru. |
|
Latvija
Zaķu krogsĒdienkartē tiek piedāvāta latviešu un Eiropas virtuve, kā arī zivju un medījumu gaļas ēdieni, kuru pagatavošanā tiek izmantoti dabiski produkti. Pašu vārīti ievārījumi, cepta maize, kūpināta zivs. |