Interreg V-A Latvia – Lithuania

Konkursa noteikumi:

  1. Akcijas ietvaros 4.-6. maijā Latvijā un 11.-13. maijā Lietuvā apmeklē "Atvērtās dienas laukos 2018 - Latvijā un Lietuvā" saimniecības. Saimniecības meklē DIGITĀLAJĀ AKCIJAS KARTĒ vai DRUKĀTAJĀ AKCIJAS KARTĒ.
  2. Esot "akcijas" saimniecībās, uzņemiet atraktīvu fotogrāfiju, kas apliecinātu jūsu apmeklējumu šajā saimniecībā - fotogrāfija ar saimniecības nosaukumu, saimnieku, saimniecības produkciju u.c. Visās fotogrāfijās jābūt vismaz vienam cilvēkam, kam jābūt redzamam visās fotogrāfijās. 
  3. Apmeklējiet pēc iespējas vairāk saimniecību! Katrs ceļotājs no Latvijas, kurš būs apmeklējis saimniecību Latvijā (4.-6. maijā), saņems 5 punktus par katru apmeklējumu, bet, apmeklējot saimniecību Lietuvā (11.-13. maijā), saņems 10 punktus par katru apmeklējumu. Obligāts nosacījums - jābūt apmeklētām saimniecībām abās valstīs (vismaz viens apmeklējums kaimiņvalstī).
  4. Fotoattēlus iespējams iesniegt līdz 14. maija plkst. 17:00: 1) sūtot uz epastu lauku@celotajs.lv; 2) publicējot uz sociālā tīkla facebook.com "pasākumu sienas" "Atvērtās dienas laukos 2018 - Latvijā un Lietuvā". Publicējot fotoattēlu, norādiet saimniecības nosaukumu un atrašanās vietu. Priecāsimies arī par jūsu piedzīvojumu aprakstu saimniecībā un emocijām :)
  5. Apmeklētājs/(-i), kuri būs viesojušies pēc iespējas vairāk saimniecībās un ieguvuši lielāko punktu skaitu, saņems balvu - atpūtu Latvijas vai Lietuvas laukos 100 EUR vērtībā.
  6. Uzvarētāju paziņosim 17. maijā. Ar uzvarētāju sazināsimies personīgi un ievietosim informāciju "Lauku ceļotāja" Facebook.com lapā.

    Lai veicas!
This publication has been produced with the financial assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of Latvia Rural Tourism Association "Lauku ceļotājs" and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of the European Union.