Ēdienkarte:
- Uz dzīvās uguns gatavota zivju zupa.
- Pākšaugu uzkodas- cūku pupu pastēte uz rudzu maizes krekera; uz dzīvās uguns vārītas cūku pupas ar lauku rūgušpienu.
- Sēņu uzkoda- ceptas sēnes saldā krējumā uz grauzdētas rudzu maizes rikas ar bekonu.
- Desertu izlase- Pavlova ar piemājas ogām, plūmju kūka ar vaniļas saldējumu.
- Limonāde- upeņu, jāņogu, aveņu un zemeņu.
- Kumelīšu aukstais dzēriens.
- Cigoriņu aukstā kafeja.
- Rabarberu graķītis- piemājas rabarberu uzlējums uz degvīna.
- Pašcepta mājas maize, zaļumu sviests.
Sezonālie dārza labumi no piemājas dārza un meža veltes no tuvējā meža, kas transformētas neierastās kombinācijās un garšās, izceļot Latvijas lauku bagātību un dažādību, vienlaikus arī cilvēkus, to personības un darbus, kas tajos saimnieko.
Kontaktinformācija
Solvita Pazāne, +37126379432, solvita.pazane@inbox.lv; Alīna Kitnere, 29423916, alinakitnere@gmail.com; MĀJAS KAFEJNĪCAS DARBA LAIKS: (07.08) 16:00 – 19:00 (08.08) 12:00 – 15:00; !Viesi tiek aicināti pieteikties iepriekš