ERDF Interreg CB

Jūlijā dosimies uz Japānu, lai prezentētu lauku tūrisma piedāvājumu - ”Baltic Road Show 2018”

27.06.2018

Jūlijā vairākās lielākajās Japānas pilsētās - Osakā, Nagoijā un Tokijā notiks prezentācijas pasākumu sērija - ”Baltic Road Show 2018", kurā Baltijas tūrisma nozares profesionāļi iepazīstinās Japānas tūrisma nozares pārstāvjus (~150 profesionāļi) ar Baltiju, kā vienotu tūrisma galamērķi un mūsu kopīgi veidoto tūrisma piedāvājumu laukos ārpus tradicionālajiem tūrisma galamērķiem, kā arī ceļošanas iespējām gan grupās, gan individuāli. Šo pasākumu organizē 3 Baltijas valstu tūrisma organizācijas, un tajā mēs - "Lauku ceļotājs" piedalāmies ar savu lauku tūrisma piedāvājumu. Pasākuma mērķis ir aicināt Japānas tūroperatoru un mediju pārstāvjus piedalīties iepazīšanās braucienos un iekļaut Baltijas piedāvājumu savās ceļojumu programmās. Tikšanās ļauj labāk izprast Japānas tūrisma tirgus vēlmes un vajadzības, sagatavot atbildes uz jautājumiem. ” Baltic Road Show” pasākumu apmeklētāji saņems mūsu jaunos  mārketinga izdevumus, kas veidoti speciāli Japānas tirgum - lauku tūrisma produktu rokasgrāmatu "Go rural 2018" un brošūru par Latvijas, Igaunijas un Dienvidsomijas iecienītākajiem ēdieniem "GoRural Food and Drinks", gan nelielas dāvanas, ko gatavojuši mūsu amatu meistari un pārtikas mājražotāji speciāli šai vizītei.

Mārketinga izdevumi un pasākumi sagatavoti, kopīgā projektā apvienojoties Latvijas un Igaunijas lauku tūrisma asociācijām un Dienvidsomijas reģionālajam tūrisma birojam, kā arī vairākām universitātēm, izveidojot sadarbību arī ar Latvijas Investīciju un Attīstības aģentūru (LIAA) un Igaunijas un Somijas tūrisma valsts mārketinga birojiem. 



Skatīt citas ziņas ...

Daļēji finansēts ar Eiropas Savienības un Eiropas Reģionālā attīstības fonda Centrālās Baltijas programmas atbalstu
Šī informācija atspoguļo autora viedokli. Programmas vadošā iestāde neatbild par tajā ietvertās informācijas iespējamo izmantošanu.