EU
11/01/2024 - 04/30/2027 (101181596)

Transformative Approaches for Sustainable Food in Tourism (TASTE)

  1. Barselonas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (Spānija) - vadošais partneris
  2. Briseles reģiona uzņēmējdarbības atbalsta centrs “Hub Brussels” (Beļģija)
  3. Turīnas Tirdzniecības kamera (Itālija)
  4. SRH Berlīnes lietišķo zinātņu universitāte (Vācija)
  5. Reģionālās attīstības aģentūra “Podravje – Maribora” (Slovēnija)
  6. Latvijas lauku tūrisma asociācija "Lauku ceļotājs" (Latvija)
  7. “B.LINK Barcelona Strategic Projects” SIA (Spānija)
Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or EACEA. Neither the European Union nor the granting authority can be held responsible for them.