Paldies Jums visiem par dalību akcijā „Atvērtās dienas laukos” un arī par atsauksmēm un ieteikumiem. No jūsu aptaujām sapratām, ka šoreiz lietus mūsu akciju nav lutinājis, un daudzi dalībnieki, kas bija pieteikušies, neieradās. Tomēr prieks par jūsu pozitīvismu un atsauksmēm, ka akcijas reklāma piesaistījusi jaunus klientus uz nākamajām nedēļas nogalēm un vasaru.

Mums ir izdevies sazvanīt 101 no 102 saimniecībām un apzināt apmeklējumu un saimnieku atsauksmes. Kopumā ir saglabājusies tendence ar ļoti nevienmērīgu apmeklējumu saimniecībās, no 0 līdz pat 300 apmeklētājiem. Tomēr vidēji apmeklējums ir nedaudz mazāks kā iepriekšējās akcijās, vidēji uz saimniecību 26 apmeklētāji (iepriekš ~ 40).

Paldies LR Zemkopības ministrijai par atbalstu šai akcijai, kā arī ieguldījumu šīs akcijas informācijas izplatīšanā. Mēs priecājamies, ka ministrija novērtē šo akciju kā vienu no instrumentiem sadarbības un komunikācijas veidošanā starp ražotājiem, lauksaimniekiem un sabiedrību, Latvijā ražotu vietējo produktu popularizēšanā un lauksaimniecības kā atvērtas, mūsdienīgas nozares veicināšanā. Paldies visiem akcijas atbalstītājiem un sadarbības partneriem par kopīgi paveikto labo darbu.

Bet īpaši paldies Jums, saimnieki, par ieguldīto darbu un vēlmi kopīgi popularizēt Latvijas laukus. Mēs ceram, ka radīsim iespējas un finansējumu, lai arī turpmākos gados organizētu šādu vai līdzīgu akciju. Ja jums ir vēl kādas interesantas idejas, rakstiet vai zvaniet mums! (lauku@celotajs.lv, 67617600). Mēs priecāsimies par sadarbību arī turpmāk!

Rezultātus Jūs variet redzēt šajā apkopojumā (PDF)