Interreg BSR

Kā izmantot biznesa modeli vietējās pārtikas izplatīšanai B2B tīklā

11.11.2019

Diskusijā par Biznesa modeli, kas tapis Baltic Sea Food projekta ietvaros, ar semināra dalībniekiem runājām par tēmām, kas svarīgas veiksmīgai B2B tirdzniecībai. 


Biznesa modeļa galvenais mērķis ir veicināt jaunu tirdzniecības kanālu izveidošanu un attīstību uzņēmumiem bizness biznesam vidē (B2B), izmantojot maza mēroga vietējos pārtikas tīklus, attīstot sadarbību un palielinot produktu vērtību pēc iespējas īsākā piegādes ķēdē. Tā mērķis ir arī iedvesmot esošos vietējos pārtikas ražotājus un izplatītājus, kas jau pārdod savus produktus patērētājam (B2C), attīstīt B2B tirdzniecības modeli. Tiekoties seminārā - diskusijā, bija iespēja runāt par B2B izplatīšanas modeli - kā to vislabāk ieviest un realizēt arī Latvijas tirgū. Runājot par efektīvām produktu izplatīšanas iespējām, svarīgi ir optimizēt piegādes ķēdes transporta tīklu un uzlabot pakalpojumu līmeni. Pieaugot produktu konkurencei, arī mārketinga stratēģija kļūst arvien nozīmīgāka. 

>>>Programmu skatīt šeit.

Seminārs organizēts projekta "B2B izplatīšanas modelis, lai atbalstītu vietējos pārtikas ražotājus Baltijas jūras reģiona lauku teritorijās" no Interreg Baltic Sea Region programmas.

Augstākminētā informācija atspoguļo autora viedokli. Programmas vadošā iestāde neatbild par tajā ietvertās informācijas iespējamo izmantošanu.


Skatīt citas ziņas ...