Interreg V-A Latvia – Lithuania

Projekta partneri tiekas Viļņā un prezentē jauno produktu

28.01.2019

25. janvārī projekta partneri tikās izstādē "ADVENTOUR" Viļņā, lai sanāktu uz partneru tikšanos un pārrunātu atlikušās aktivitātes, kā arī prezentētu projekta aktivitātes un rezultātus plašākai publikai. 


Pēcpusdienas semināra laikā apmeklētājus iepazīstinājām ar projektā paveiktu - jauno tūrisma produktu, izdoto karti "Vēsturiskie un mūsdienu dārzi", šķirņu katalogu un recepšu krājumu "Senas latviešu un lietuviešu ēdienu receptes mūsdienu izpildījumā". 

Apmeklētājiem bija iespēja degustēt projekta laikā izstrādātās receptes augļu un ogu pārstrādei - saldējumus, fermentētus ābolus, dažādas mērces un īpašas kāpostu sautēšanas receptes. Savukārt tiem, kam vairāk interesē vēsturiskās augļukoku šķirnes, Latvijas un Lietuvas dārzkopības institūti bija sagādājuši 20 vēsturisko šķirņu ābolus.

Pasākuma fotogaleriju skatiet šeit.


Skatīt citas ziņas ...

Šī publikācija sagatavota ar Eiropas Savienības atbalstu. Par šīs publikācijas saturu pilnībā atbild Latvijas Lauku Tūrisma Asociācija "Lauku ceļotājs" un tā nekādos apstākļos nav uzskatāma par Eiropas Savienības oficiālo nostāju.