Interreg V-A Latvia – Lithuania

Tūrisma produkta rokasgrāmata "Heritage Agritourism" - iepazīstinām ar vēsturiskā mantojuma agrotūrisma piedāvājumu Latvijā un Lietuvā

15.01.2019

Izdots jauns tūrisma materiāls - rokasgrāmata tūrisma operatoriem, nozares profesionāļiem un ceļotājiem "Heritage Agritourism", kas prezentē vēsturiskā mantojuma agrotūrisma piedāvājumu Latvijā un Lietuvā. Izdevumā iekļauta informācija par atvērtām lauku saimniecībām, kur tūristi var apgūt senās prasmes un redzēt kā saimnieko mūsdienās, informācija par agrotūrisma naktsmītnēm, kā arī cita praktiska informācija, lai saplānotu ceļojumu. Iekļauti 10 īpaši veidoti agrotūrisma maršruti un 5 tūrisma maršruti pa Latvijas un Lietuvas vēsturiskajiem dārziem.

Materiāls izdots angļu, vācu valodā un paredzēts lietošanai tūrisma operātoriem. 

No 18.-27. janvārim rokasgrāmata tiks izplatīta Vācijā, starptautiskajā pārtikas produktu izstādē-gadatirgū “Internationale Grüne Woche” jeb “Zaļā nedēļa”, kuru katru gadu apmeklē apmēram 400 000 apmeklētāju.

Rokasgrāmata drukāta veidā ir pieejama "Lauku ceļotāja" birojā - Kalnciema ielā 40., 3. stāvā  darba dienās no 9:00-17:00.

ROKASGRĀMATA (pdf, 10.0 MB)



Skatīt citas ziņas ...

Šī publikācija sagatavota ar Eiropas Savienības atbalstu. Par šīs publikācijas saturu pilnībā atbild Latvijas Lauku Tūrisma Asociācija "Lauku ceļotājs" un tā nekādos apstākļos nav uzskatāma par Eiropas Savienības oficiālo nostāju.