Interreg V-A — Estonia–Latvia

Izdota Jūrtakas pārgājiena maršruta tūristu brošūra un karte

07.01.2019

Brošūra iepazīstina ar Baltijas jūras piekrastes pārgājienu maršrutu, Baltijas jūras krastu starp Rīgu un Tallinu. 1200 km garais pārgājiena maršruts ir daļa no Eiropas garo distanču kājnieku tūrisma maršruta tīkla E9. Jebkura no maršruta 60 dienām var tikt izvēlēta par atsevišķu pārgājienu vai tās iespējams kombinēt. Vienas maršruta dienas paredzētais veicamais attālums ir ap 20 km. Kopējais maršruts ir iedalīts 8 reģionos, kas ļauj atklāt jūras piekrastes dažādību un ļauj ceļotājiem izvēlēties sev vēlamo. Brošūrā izcelti katra reģiona spilgtākie iespaidi, sniegta praktiska tūrisma informācija un tajā iekļauta pārgājiena maršruta karte.
 

Jūrtakas tūristu brošūra un karte (PDF, 18 MB)


Brošūra drukāta veidā būs pieejama latviešu, angļu, vācu, igauņu un somu valodās. PDF versija pieejama arī krievu valodā. 

Šobrīd "Lauku ceļotāja" birojā - Kalnciema ielā 40., 3. stāvā  darba dienās no 9:00-17:00 iespējams saņemt brošūru angļu valodā. Informēsim par brošūras pieejamību arī citās valodās. 


Skatīt citas ziņas ...

Šī vietne atspoguļo autora viedokli. Programmas vadošā iestāde neatbild par tajā ietvertās informācijas iespējamo izmantošanu.