Interreg V-A Latvia – Lithuania

Brauciens mediju pārstāvjiem - "Vēsturiskie dārzi tūrismā"

28.08.2018

"Lauku ceļotājs" kopā ar Dārzkopības institūtu 20. septembrī aicina mediju doties braucienā "Vēsturiskie dārzi tūrismā".

Šī brauciena laikā viesosimies apmeklētājiem atvērtos dārzos un saimniecībās, kur var iepazīt dārzkopības tradīcijas un vēsturi, un kur apskatāmas tradicionāli audzētās augļu, dārzeņu, garšaugu, dekoratīvo koku, krūmu un ziedu šķirnes. Ar prieku dosimies pretī rudenim!
Pieteikšanās līdz 11.09.2018 rakstot uz e-pastu anna@celotajs.lv vai pa tālr. 67617600.
 
Brauciena programma (PDF).

Brauciena organizatori: Latvijas Lauku tūrisma asociācija "Lauku ceļotājs" un Dārzkopības institūts.
Brauciens norisinās projekta “Tradicionālo augļu, dārzeņu un dekoratīvo augu šķirņu atjaunošana. Vēsturisko Dārzu Tūrisms” (LatLit-181) ietvaros, ko finansē Eiropas Savienības Interreg V-A Latvijas - Lietuvas programma 2014. - 2020. gadam no Eiropas Reģionālā attīstības fonda.


Par šīs publikācijas saturu pilnībā atbild Latvijas Lauku Tūrisma Asociācija "Lauku ceļotājs" un tā nekādos apstākļos nav uzskatāma par Eiropas Savienības oficiālo nostāju.


Skatīt citas ziņas ...

Šī publikācija sagatavota ar Eiropas Savienības atbalstu. Par šīs publikācijas saturu pilnībā atbild Latvijas Lauku Tūrisma Asociācija "Lauku ceļotājs" un tā nekādos apstākļos nav uzskatāma par Eiropas Savienības oficiālo nostāju.