ERDF Interreg CB

Jauna lauku tūrisma produktu rokasgrāmata "Go rural 2018"

27.06.2018

Esam sagatavojuši lauku tūrisma produktu rokasgrāmatu "Go rural 2018". Šis ir otrais izdevums, atjaunots un uzlabots balstoties uz pagājušā gada marketinga aktivitāšu un rezultātu pieredzi. Kā novērojuši tūrisma uzņēmēji un tūroperatori, Japānas tūristiem mūsu valstīs patīk ne tikai tradicionālie tūrisma galamērķi, bet arī ar dabu un augu valsti saistīts piedāvājums, piemēram, dabas takas, sēņošana, ārstniecības augu iepazīšana, u.c.
Rokasgrāmata paredzēta tūrisma operatoriem, nozares profesionāļiem un ceļotājiem. Tā izdota un iespiesta japāņu valodā, kā arī pieejama elektroniski angļu valodā. Rokasgrāmatā iekļauta praktiska informācija, lai saplānotu ceļojumu – dienas ekskursiju programmas laukos, apmeklējumi ražojošās lauku saimniecībās un amatnieku darbnīcās, saimniecībās, kas iepazīstina ar tradicionālo lauku dzīvesveidu, lauku viesnīcas un SPA, kā arī vairāku dienu tūru programmas. Atsaucoties tūroperatoru interesei un japāņu ceļotāju aptaujām, rokasgrāmatā iekļauti arī piedāvājumi kāzu ceļojumiem. Rokasgrāmatā ir informācija par transporta iespējām, kā arī Latvijas, Igaunijas un Somijas tūrisma operatoru kontakti. 
Elektroniskā versija: http://www.celotajs.lv/en/p/view/GoRural_2018 
 



Skatīt citas ziņas ...

Daļēji finansēts ar Eiropas Savienības un Eiropas Reģionālā attīstības fonda Centrālās Baltijas programmas atbalstu
Šī informācija atspoguļo autora viedokli. Programmas vadošā iestāde neatbild par tajā ietvertās informācijas iespējamo izmantošanu.