ERDF Interreg CB

Tikšanās ar Japānas vadošajiem tūroperatoriem

27.11.2017

21. un 22. novembrī kopā ar Igaunijas un Somijas kolēģiem tikāmies ar Japānas lielākajiem tūroperatoriem TUMLARE un MIKI TOURIST, kā arī FINNTOUR, kas ir mazāka kompānija. Pārrunās secinājām - Japānas tūrisma industrija atzīst, ka ir nepieciešams ieviest pārmaiņas un jaunumus viņu līdzšinējās tūru programmās, taču vienlaicīgi ir vērojama gan liela interese, gan piesardzība un apdomīgums izvēlē. Lai panāktu uzticēšanos, ir nepieciešams laiks, vairākkārtējas tikšanās, tūroperatoru vizītes, produkta iepazīšana. Arī mūsu piedāvājums ir jāpielāgo japāņu vajadzībām, ņemot vērā, piemēram, tulkojuma nepieciešamību. Individuālo tūristu vajadzībām sarunās kā galvenā problēma tika uzsvērta lauku sasniedzamība. Japāņu tūristam ir ļoti sarežģīti izprast mūsu sabiedriskā transporta sistēmu, iegādāties autobusa vai vilciena biļeti.
Tikšanās laikā ar katru no apmeklētajiem tūroperatoriem vienojāmies par nepieciešamajiem precizējumiem vai papildinājumiem mūsu piedāvātajā GO RURAL produktā. Apkopojuši secinājumus, šobrīd strādājam pie viņu prasītajiem detalizētiem tūru un vienas dienas programmu aprakstiem, lai tos eventuāli varētu iekļaut japāņu tūroperatoru katalogos.



Skatīt citas ziņas ...

Daļēji finansēts ar Eiropas Savienības un Eiropas Reģionālā attīstības fonda Centrālās Baltijas programmas atbalstu
Šī informācija atspoguļo autora viedokli. Programmas vadošā iestāde neatbild par tajā ietvertās informācijas iespējamo izmantošanu.