ERDF Interreg CB

Japānā aizvadīti tūrisma prezentācijas semināri "Baltic Road Show"

19.07.2017

Š.g. 11.-13. jūlijā, Japānas trīs lielākajās pilsētās - Fukuokā, Osakā un Tokijā norisinājās tūrismam veltīts pasākumu kopums "Baltic Road Show".  Pasākums norisinājās jau trešo gadu pēc kārtas un tajā tika prezentētas tūrisma iespējas Baltijas valstīs. Pasākumu organizēja LIAA Tūrisma attīstības departaments, LIAA Pārstāvniecība Japānā,  Enterprise Estonia, Lietuvas valsts tūrisma aģentūra un lidsabiedrība Finnair, projekta CAITO un sadarbības partneri Japānā sadarbībā ar uzņēmumu "Foresight Marketing".

 


Pasākuma ietvaros katrā pilsētā tika organizēti semināri japāņu tūrisma operatoriem un masu mediju pārstāvjiem, kuros tika sniegta plaša informācija par jaunākajiem tūrisma produktiem, piemēram, dalību amatniecības meistarklasēs, muižu un piļu apmeklēšanu reģionos, aktīvās atpūtas un dažādu citu ceļojumu maršrutu organizēšanas iespējām katrā no Baltijas valstīm. Kopumā Baltic Road Show pasākumos piedalījās vairāk nekā 200 nozares uzņēmumu un masu mediju pārstāvji.

Tūrisma nozare ir viena no perspektīvākajām Latvijas un Japānas sadarbības jomām, ko aktīvi atbalsta arī Latvijas vēstniecība Japānā. Japāņu tūristu skaits, kas izvēlas apmeklēt Latviju, stabili pieaug un 2016.gadā Latviju apmeklēja  jau 23 191  japāņu tūristi.


Skatīt citas ziņas ...

Daļēji finansēts ar Eiropas Savienības un Eiropas Reģionālā attīstības fonda Centrālās Baltijas programmas atbalstu
Šī informācija atspoguļo autora viedokli. Programmas vadošā iestāde neatbild par tajā ietvertās informācijas iespējamo izmantošanu.