Iznākusi "Kulinārā karte" un brošūra "Latviešu ēdieni un dzērieni"

25.11.2014

Iznākuši jaunākie "Lauku ceļotāja" izdevumi - "Kulinārā karte" un brošūra „Latviešu virtuve - tradicionāli un mūsdienīgi latviešu ēdieni un dzērieni”.
 


"Kulinārajā kartē" iekļautas 178 ēdināšanas vietas visā Latvijā - krodziņi, kafejnīcas, restorāni, lauku tūrisma mītnes u.c. ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji, kas gatavo un godā latviskos ēdienus un tradīcijas. Par katru ēdināšanas vietu atrodams īss apraksts, nosaukums, darba laiks, kontaktinformācija, ģeogrāfiskās koordinātas un atrašanās vieta kartē. Pie katras vietas ir uzskaitīti piedāvātie latviskie un īpašie "firmas" ēdieni.  Šī karte kalpos kā praktisks palīgs ceļojot pa Latviju, jo tajā ērti var atrast ēdināšanas vietas visos reģionos, kur iespējams nobaudīt latviskos ēdienus. Kartē iezīmēti arī 10 kulinārie ceļi Latvijā.

Brošūrā „Latviešu virtuve - tradicionāli un mūsdienīgi latviešu ēdieni un dzērieni” atrodami 30 latviešu virtuves ēdieni. Par katru no tiem ir īss apraksts un fotogrāfija. Brošūrā atrodama arī informācija, kas ir Latvijā iecienītākie ēdieni - kādas uzkodas, zupas, saldos ēdienus, dzērienus, u.c. ko ēdam ikdienā.

 

"Kulinārā karte" - e-versija.

Brošūra „Latviešu virtuve" - e-versija.

 

 

 


Skatīt citas ziņas ...