Seminārs «Interneta komunikācijas pielietojums tūrisma biznesā»

16.10.2014

BalticTravelnews.com 23.10.2014 (ceturtdien) rīko apmācības semināru «INTERNETA KOMUNIKĀCIJAS PIELIETOJUMS TŪRISMA BIZNESĀ» (I daļa*) ceļojumu aģentūru, viesnīcu, restorānu, autonomu, spa salonu, tūrisma informācijas centru vadītājiem, augstskolu pasniedzējiem un studentiem, kā arī citiem interesentiem.


Semināra mērķis ir sniegt aktuālu informāciju par Facebook.com (Fb.com) un Twitter.com tendencēm, komunikācijas un biznesa stratēģijām, prezentēt praktiskus padomus sociālo tīklu izmantošanā, kā arī informēt par Google Analytics sniegtajām iespējām uzņēmuma interneta vides analīzē.
 
NORISES VIETA UN LAIKS
23.10.2014 no pulksten 10:00 līdz 14:00 (ierašanās pulksten 9:30), Biznesa augstskola Turība, 321. telpa C korpusā (galvenā ēka), Graudu iela 68.
 
PROGRAMMA
10:00 – 11:15 Artūrs Mednis ar tēmu «Tendences sociālo tīklu biznesā (Fb.com un Twitter.com)»
11:15 – 11:30 Pārtraukums
11:30 – 12:30 Aivars Mackevičs ar tēmu «Fb.com komunikācijas galvenie pamatprincipi»
12:30 – 12:45 Pārtraukums
12:45 – 14:00 Dr.Sergejs Volvenkins ar tēmu «TOP5 Google Analytics punkti, kas būtu jāpārzina katram vadītājam»
 
LEKTORI 

Artūrs Mednis, Inspired Digital vadītājs
SubmitPar Fb.com un Twitter.com aktuālajām tendencēm un to pielietojumu tūrisma biznesā uzstāsies Artūrs Mednis - mediju aģentūras Inspired Digital (www.inspired.lv) dibinātājs un vadītājs, jauno mediju un digitālā mārketinga speciālists. Artūrs Mednis pārstāv Inspired Digital mediju aģentūru, kas 2013. gadā saņēmusi 5 «Baltic PR Awards 2013» - lielākā Baltijas sabiedrisko attiecību nozares foruma godalgas. Artūrs Mednis ir veiksmīgi realizējis projektus sociālo mediju, interneta un netradicionālā mārketinga jomās, guvis panākumus vairākos mārketinga sasniegumu konkursos, kā arī uzstājies ar lekcijām dažādās konferencēs un semināros gan Latvijā, gan ārvalstīs.
 
Dr. Sergejs Volvenkins, iMarketings.lv digitālās nodaļas vadītājs
SubmitGoogle Analytics izmantošanas iespējas prezentēs iMarketings.lv (www.imarketings.lv) digitālās nodaļas vadītājs Sergejs Volvenkins. Zināms kā digitālo komunikācijas kanālu eksperts un ilggadējs interneta mārketinga praktiķis ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Strādā arī par lektoru un semināru vadītāju, sniedzot informāciju par interneta mārketingu, digitālajiem kanāliem un reklāmas analīzi. Kļuvis par sertificētu Google treneri un Google Partner Academy locekli. iMarketings.lv digitālās nodaļas vadītājs ir vienīgais Latvijā sertificēts Google Adwords un Google Analytics eksperts ar doktora grādu.
 
Aivars Mackevičs, BalticTravelnews.com direktors
SubmitPraktiskus padomus par Fb.com komunikācijas galvenajiem pamatprincipiem sniegs BalticTravelnews.com direktors Aivars Mackevičs. Absolvējis Latvijas universitāti (1993) un Trīres universitāti (2000) Vācijā. Strādājis Latvijas Televīzijā, Eiropas tūrisma institūtā (Vācija), laikrakstā Dienas Bizness un 2003. gadā atklāja Latvijas tūrisma nozares portālu TurismaBizness.lv (Eiropa.lv), bet 2007.gadā tūrisma ziņu portālu Travelnews.lv. 2010. gada 27. septembrī tika izveidots sociālo tīklu profils Fb.com/Travelnews.lv, kas šobrīd Latvijā pēc sekotāju skaita (42.000) ir septītais lielākais Latvijā. Sociālā tīkla profils Twitter.com/Travelnews_lv tika izveidots 2011. gadā un šobrīd sekotāju skaits ir 10.250.
 
Semināra oficiālā mirkļbirka jeb hashtag sociālajā tīklā Twitter.com:  #TurismaSeminars
 
DALĪBAS MAKSA
Līdz 20.10.2014 (ieskaitot):
• BalticTravelnews.com sadarbības partneriem 75* EUR
• Privātpersonām 75 EUR
• Studentiem 30 EUR
• Citām juridiskām personām 100* EUR
 
Sākot ar 21.10.2014:
Dalības maksa visiem ir vienāda - 100 EUR
 
Atlaides:
* 50% juridiskajām personām, kas atrodas tālāk par 150 kilometriem no Rīgas.
* 50% uzņēmuma otrajai vai trešajai personai (no pamatcenas).
 
PIETEIKŠANĀS
Pieteikumus sūtīt uz info@turismabizness.lv vai zvanīt +371 25445015
 
NOKĻŪŠANA
• 27. trolejbuss no Stacijas laukuma (pietura Graudu iela)
• Vilciens Rīga - Jelgava (pietura Biznesa augstskola Turība)
• Ja Jūs dodaties ar auto, tad to var atstāt Biznesa augstskolas Turība autostāvvietā (izsniegsim bezmaksas autostāvvietas izmantošanas atļauju, kas jānovieto zem priekšējā stikla redzamā vietā). Ja atļauja tiks nozaudēta, par stāvvietu jānorēķinās kases automātos (0,50 EUR stundā). Sods par noteikumu neievērošanu- 25 EUR.
• Automašīnu var novietot arī ārpus augstskolas teritorijas, piemēram, lielveikala Maxima (Vienības gatve 113) autostāvvietā bez maksas.
 
Semināra dalībniekiem vēlams paņemt līdzi savus portatīvos datorus. Wi-Fi internets būs nodrošināts. Lūdzam uzlādēt datorus pirms semināra.

* 27.11.2014 notiks semināra II daļa. Semināra dalībnieki, kuri noklausīsies abas semināra daļas, saņems apstiprinošu sertifikātu.

 


Skatīt citas ziņas ...