SenGoR - Seniori bauda laukus!

03.10.2014

Kopā ar partneriem no dažādām Eiropas valstīm, esam uzsākuši jaunu ES projektu "SenGoR, kura mērķis ir izpētīt senioru ceļotāju vajadzības un vēlmes kā arī izveidot atbilstošu lauku tūrisma piedāvājumu klāstu, palaist  to startautiskā tirgus apritē izveidojot perspektīvus sadarbības modeļus starp senioru organizācijām un pakalpojuma sniedzējiem.


Projekta partneri pārstāv Latvijas, Lietuvas, Nīderlandes, Beļģijas, Norvēģijas un Eiropas lauku tūrisma vai pensionāru organizācijas. Tātad mums ir lieliska komanda, lai varētu izanalizēt un pārbaudīt dzīvē, kas darbojas un kas ne, kas ir uzlabojams un, kas ieviešams no jauna. Ceram, ka izdosies arī Latvijā izveidot lieliskus piedāvājumus senioriem. Mūsu praksē esam pārliecinājušies, ka mēs spējam izveidot gana atraktīvu un vecumam atbilstošu produktu (gan dabas tūres, gan spa paketes), lai nopietni pievērstos šai strauji augošajai mērķgrupai.

29. - 30. septembrī norisinājās pirmā projekta partneru tikšanās Rīgā, Latvijā.Tikšanās laikā pārrunājām projekta administratīvos jautājumus, veicamos darbus un sasniedzamos rezultātus. Viesus iepriecināja saulainais rudens, Vecrīgas un Jūrmalas šarms, rāmā vakara lauku ainava un Kukšu muižas viesmīlība. Labs sākums labam produktam!
 

Projekta aktivitātēm varat sekot līdzi šeit!


Skatīt citas ziņas ...