Pērc vietējo - vairo savu un Latvijas labumu!

27.08.2014

Balstoties uz Ekonomikas ministrijas priekšlikumu un Ministru kabineta lemto, ar mērķi atbalstīt Latvijas ražotājus un palīdzēt mazināt pērn ieviesto Krievijas sankciju sekas, tika izveidota Latvijas preču zīme “Latvijas Labums”!  Latvijas produkciju izceļošo zīmi var līmēt uz savas produkcijas ikviens, gan pārtikas, gan citu preču un pakalpojumu ražotājs, ar nosacījumu, ka  produkts vai pakalpojums ir vietējās izcelsmes!


Atšķirības zīmi “Latvijas labums” var izvietot veikalos, pie attiecīgas pārtikas, skatlogos, rotāt ar  šo zīmi mašīnas, integrēt mājaslapās u.c. Arī privātpersonas var mudināt apkartējos atbalstīt Latvijas produkciju valkājot kreklus ar zīmolu “Latvijas Labums” vai stāstot par to draugiem un paziņām!

Iegūt  “Latvijas labuma” zīmi jebkurā formātā ir iespējams portālā www.latvijaslabums.lv

Katrreiz, izvēloties produktu no ārzemēm, mēs aizsūtam cilvēku prom no Latvijas. Tāpēc atstāj svešos produktus plauktā un savējos cilvēkus mājās! Ja katrs no mums pirks vietējās preces tikai par 10% vairāk, kopā mēs izglābsim 20 000. Darbavietu? Nē, reālu cilvēku! Vienīgais, kas Tev jādara – jāizvēlas mūsu produkti!

Pērc vietējo - vairo savu un Latvijas labumu!


Skatīt citas ziņas ...