Iznākusi lauku tūrisma brošūra "Baudi laukus! Latvija"

22.08.2014

"Baudi Laukus Latvija" ir ienākošā lauku tūrisma ceļvedis, kas paredzēts gan tūristiem, gan tūrisma profesionāļiem. Šajā brošūrā ietveram gan nakstsmītnes lauku saimniecībās, kur tūrists var baudīt mieru, plašumu un dabas burvību, gan piedavājam "Zaļās brīvdienas", tiem, kam rūp vides tīrība. Stāstam par mūsu lauku labumiem un iespējām tos nogaršot un iegādāties.

Tūres esam veidojuši tā, lai tūristam sniegtu dziļāku ieskatu par mūsu valsti, iekļaujot vietējo ēdienu, amatu prasmes, tradīcijas un kontaktus ar mūsu sirsnīgajiem un viedajiem lauku cilvēkiem.

Vairākas ekskursijas ir ideāli piemērotas ģimenēm ar bērniem. Tajās iekļautas ne vien populāras atrakcijas bērniem, bet arī iespējas apmeklēt saimniecības, kur apskatīt, pabarot un samīļot dzīvnieciņus un mājputnus, kur var pacelt no zemes ābolu un uzreiz apēst un, kur var cienāties ar ogām saimnieku dārzā. Tūrēs izceļam Latviju ar tās tipisko garšu, piedāvājot degustācijas lauku saimniecībās, krogos, lauku mājās un restorānos. Esam izveidojuši piedāvājumu grupām ar vairākām kulinārajām tūrēm un ēdienu gatavošanas meistarklasēm. Brošūrā ir arī amatniecības tūres, tiem kas vēlas apgūt kādas tradicionālās amatu prasmes. Izmantojot mūsu daudzu gadu pieredzi piedavājam lauku tūrisma un lauksaimniecības tūres profesionāļiem. Brošūras valodas - angļu, vācu un krievu.

E-brošūra apskatāma šeit


Skatīt citas ziņas ...