Interreg BSR

Kopsavilkums 11. marta semināram-diskusijai „Vietējās pārtikas izplatīšanas kanāli”

12.03.2021

„Lauku ceļotājs” un Lauksaimnieku Organizāciju Sadarbības Padome 11. martā rīkoja on-line semināru-diskusiju par Latvijas uzņēmēju pieredzi – kā veicies ar savas saražotās produkcijas realizāciju: tiešajiem apmeklētājiem, B2B, cik nozīmīgs ir interneta veikals un sociālie tīkli, kā produkcijas izplatībā palīdz kooperatīvi. Iepazīstinājām arī ar projektā "B2B izplatīšanas modelis, lai atbalstītu vietējos pārtikas ražotājus Baltijas jūras reģiona lauku teritorijās" paveikto. Līdz ar šo semināru Latvijā šis projekts ir noslēdzies.

>>> PROGRAMMA (PDF, 640 KB)

>>> PREZENTĀCIJA (1.05 MB ) "B2B izplatīšanas modelis, lai atbalstītu vietējos pārtikas ražotājus Baltijas jūras reģiona lauku teritorijās", Asnāte Ziemele, LLTA "Lauku ceļotājs"

>>> Semināra IERAKSTS (youtube)


>>> Sadaļa vietējiem pārtikas ražotājiem

Aicināti pievienoties vietējās pārtikas audzētāji un ražotāji:

Produkcijas iegādes informācija būs noderīga gan individuāliem pircējiem, gan uzņēmējiem (bizness - biznesam) – veikaliem, restorāniem, viesu mājām, lai savā ēdienkartē arvien vairāk izmantotu vietējos ražojumus, varbūt pat no kaimiņa saimniecības. 

Pievienoties ir aicināti ne tikai tūrismā iesaistītie pārtikas ražotāji, bet ikviens, kurš vēlas paplašinat savu sadarbību ar citiem uzņēmējiem un iegūt jaunus klientus.

Informācija tiek regulāri papildināta un ražotāji ir aicināti pievienoties, sūtot informāciju par savu audzēto vai ražoto produkciju uz e-pastu lauku@celotajs.lv.


Skatīt citas ziņas ...