ERDF Interreg CB

Izdota brošūra ar 18 Mežtakas tūrēm

25.01.2021

"Lauku ceļotājs" kopā ar projekta "Garās distances pārrobežu pārgājienu maršruts "Mežtaka"" partneriem ir izdevis brošūru, kurā atrodamas 18 vienas un vairākdienu (līdz 11 dienām) pārgājienu tūres Latvijā un Igaunijā, kas ved cauri Latvijas un Igaunijas mežiem, kas ir daļa no "Mežtakas" - garās distances pārgājienu maršruta (E11). Šīs pārgājienu tūres ietver abu valstu interesantākos un ainaviskākos mežu apgabalus, kas ir pazīstami ar saviem dabas un kultūras objektiem. Vairākas tūres ietver nacionālos parkus, dabas parkus un biosfēras rezervātus, kā arī UNESCO Pasaules mantojuma vietas.

Katrā tūrē ir iekļauta shematiska ceļojuma karte, sniegta informācija par dienā veicamo km skaitu, grūtības pakāpi, apskates objektiem, kā arī praktiska informācija par ceļa segumu, nokļūšanu sākuma punktā un atgriešanos atpakaļ.

Tūres tiek nodrošinātas gan individuāliem ceļotājiem, gan mazām tūristu grupām. Ieteicams iepriekš rezervēt transportu (īrēt automašīnu vai izmantot sabiedrisko transportu), izmitināšanu un ēdināšanu. Tūres iespējams arī saīsināt vai pagarināt atkarībā no ceļotāju vēlmēm.

>>> Brošūra (PDF)



Skatīt citas ziņas ...

Daļēji finansēts ar Eiropas Savienības un Eiropas Reģionālā attīstības fonda Centrālās Baltijas programmas atbalstu
Šī informācija atspoguļo autora viedokli. Programmas vadošā iestāde neatbild par tajā ietvertās informācijas iespējamo izmantošanu.