Interreg V-A Latvia – Lithuania

Izstrādāti vēsturiskā mantojuma agrotūrisma kritēriji

03/15/2018

Esam izstrādājuši vēsturiskā mantojuma agrotūrisma vispārējos un specializētos kritērijus, kas noderēs tiem lauku tūrisma uzņēmējiem, kas vēlas specializēties tieši šajā jomā. Kritēriji izdalīti vispārējos (iepazīstina ar lauku produktiem un prasmēm, ir skaidra koncepcija u.c.) un specializētajos, kas paskaidro zemkopības, lopkopības un putnkopības, zivkopība un zvejas, pārtikas ražošanas un amatniecības produktu.


Kritērijus skatiet šeit.

Plašāku informāciju par kritērijiem, to skaidrojumu un produkta piemēriem atradīsiet „Rokasgrāmata uzņēmējam. VĒSTURISKAIS MANTOJUMS AGROTŪRISMĀ. Produkta kritēriji.” Rokasgrāmata skaidro arī akreditāciju – kā jārīkojas, lai saimniecība iegūtu agro mantojuma specializāciju un varētu lietot atpazīstamības zīmi – specializācijas piktogrammu mārketinga materiālos.

 

Projekts tiek realizēts Interreg Latvija – Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2014. – 2020. gadam ietvaros no Eiropas reģionālā attīstības fonda.

Šī publikācija sagatavota ar Eiropas Savienības atbalstu. Par šīs publikācijas saturu pilnībā atbild Latvijas Lauku Tūrisma Asociācija "Lauku ceļotājs" un tā nekādos apstākļos nav uzskatāma par Eiropas Savienības oficiālo nostāju.


See other news ...

This publication has been produced with the financial assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of Latvia Rural Tourism Association "Lauku ceļotājs" and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of the European Union.