Interreg V-A — Estonia–Latvia

Praktiskās nodarbības Dundagas un Ventspils novada tūrisma pakalpojuma sniedzējiem

10/27/2017

2017. gada 7. novembrī notiks praktiskās nodarbības Dundagas un Ventspils novada tūrisma pakalpojumu sniedzējiem, kuru laikā uzņēmēji kopā apmeklēs vairākus tūrisma pakalpojumu sniedzējus Ventspils, Alsungas un Kuldīgas novados. Praktiskās nodarbības tiek organizētas Igaunijas - Latvijas Programmas no Eiropas Reģionālā attīstības fonda projekta "Mazo etnisko kultūrtelpu attīstība un popularizēšana kā tūrisma galamērķis" ietvaros.


"Lauku ceļotāja" pārstāvis prezentēs tūrisma uzņēmēju savstarpējās sadarbības veidošanu, kā arī iepazīstinās ar grozījumiem likumdošanā saistībā ar komplekso pakalpojumu precizēšanu.

Tūrisma uzņēmējiem ir iespēja pieteikties nodarbībām līdz 3. novembrim, nosūtot  pieteikumu uz e-pastu ilze.steine@dundaga.lv vai zvanot pa tālr. 28717810. Vietu skaits nodarbībās ir ierobežots. 

Ar praktisko nodarbību programmu varat iepazīties šeit.

 

Augstākminētā publikācija atspoguļo autora viedokli un Igaunijas-Latvijas programmas vadošā iestāde neatbild par tajā ietvertās informācijas iespējamo izmantošanu.


See other news ...

This site reflects the views of the author. The managing authority of the programme is not liable for how this information may be used.