Interreg V-A — Estonia–Latvia

"Lauku ceļotājs" Suitu zemē

06/12/2017

Pagājušās nedēļas otro pusi "Lauku ceļotājs" pavadīja Suitu zemē. Ceturtdien, 8. jūnijā, Jūrkalnes Tautas namā notika Igaunijas - Latvijas Programmas projekta "Mazo etnisko kultūrtelpu attīstība un popularizēšana kā tūrisma galamērķis “UNESCO – tūrisms”" partneru tikšanās, lai pārrunātu līdz šim projektā paveikto un nākamās aktivitātes. Piektdien, 9. jūnijā, turpat Jūrkalnes Tautas namā projekta partneri tikās kopīgā darba seminārā, lai dalītos līdzšinējā pieredzē un jaunās idejās par tūrisma piedāvājumu izstrādi Suitu novadā, Lībiešu krastā, Setu zemē un Kihnu salā.


Savukārt 9. jūnija pēcpusdienā un 10. jūnija rītā "Lauku ceļotājs" piedalījās 5. Starptautiskajā burdona festivālā Suitu zemē, kur bija iespēja iepazīties ar tradicionālo burdona dziedājumu, kā arī redzēt Suitu, Setu un Kihnu folkloras kolektīvu uzstāšanos. Festivālu atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds un Alsungas, Kuldīgas un Ventspils novadu pašvaldības, un festivāls tiek līdzfinansēts Igaunijas - Latvijas Programmas no Eiropas reģionālā attīstības fonda projekta "Mazo etnisko kultūrtelpu attīstība un popularizēšana kā tūrisma galamērķis “UNESCO – tūrisms”" ietvaros.


See other news ...

This site reflects the views of the author. The managing authority of the programme is not liable for how this information may be used.