Ēdienkarte:
Uzkodas
- Načo (lavaša čipši) ar ķiploku mērci.
- Tomāti ar mocarellas sieru un baziliku.
- Ķiploku grauzdiņi ar sieru.
- Dārzeņu plate (šķīvis) ar mērcīti.
Otrie ēdieni
- Biešu, kefīra aukstā zupa (ar gaļu un bez gaļas).
- Burkānu biezzupa ar saldo krējumu un kausēto sieru (būs pieejama gan ar gaļu (bekona dekorācija), gan bez).
- Grieķu salāti.
- Dārzeņu risoto.
Saldie ēdieni
- Plātsmaize (atkarībā no pieejamiem produktiem- vai nu biezpiena vai ābolu).
- Šokolādes braunijs ar saldējumu.
- Bada pankūkas ar svaigām ogām.
- Zefīra salaids (zefīrs+ogas+krējums).
Dzērieni
- Ledus kafija ar saldo sīrupu.
- Bezalkoholiskais mohito.
- Ūdens ar piedevām (citrons, piparmētra, u.c.).
- Kafija (ar pienu un bez).
- Zāļu tēja.
- Saldējuma kokteilis (ābolu, vīnogu vai kāda cita).
Kontaktinformation
Ance Tīmane, +371 26670756, ance@idejumaja.lv;