Ekskursijas programma:
Podnieks māca skolēniem, kā praktiski darboties ar rokām, kā no māla izveidot skaistu darbus ar saviem parakstiem un zīmējumiem. Pēc tam savus izveidotos keramikas darbus, apdedzinot lielos cepļos, var saņemt kā dāvanas.
Saimniece gatavo sātīgus latgaliešu ēdienus, piedāvā lauku labumus. Viesiem rāda, kā gatavo tortes un cep pīrāgus. Dzīļu maize ir Kārsavas atpazīstamības simbols. Skolēnu grupām piedāvā maizes degustāciju (5 veidi) un tēju, kā arī picu cepšanu.
Uzņēmums audzē sarkanos ķekaru tomātus siltumnīcās, izmantojot mūsdienīgas fotosintēzes tehnoloģijas, kuru dēļ baudāms iespaidīgs skats – no siltumnīcām staro violeta un spilgti sarkana gaisma. Tomātus apputeksnē ar dabisku metodi – izmantojot kamenes.
Alternatīvas, ko apskatīt pa ceļam, atkarībā no braukšanas virziena: Lubāna mitrāja informācijas centrs, Ūdens tūrisma attīstības centrs „Bāka”, Mākoņkalns, Lielais Liepu kalns, Ančupānu skatu tornis, Kristakrūga tornis, Ludzas pilskalns, Rēzeknes pilskalns.