Interreg BSR BASCIL

Sidra tirgus Kalnciema kvartālā / 25. maijs

24.04.2024

25. maijā no plkst. 10:00 līdz 16:00 ielūdzam uz Sidra tirgu “Latvija ābolu sidra ceļš” Kalnciema kvartālā, kas notiks paralēli iknedēļas Latvijas zemnieku un amatnieku tirgum.
Pirmo reizi Kalnciema kvartāla tirgū varēs nobaudīt tik plašu sidru klāstu un izvēlēties savu iecienītāko. Savus amata (craft) sidrus, kas darīti no Latvijas ābeļdārzu āboliem, tirgos 11 Latvijas sidrdari – sidra darītava Abuls, Herbsts - Sidra Darītava, Tālavas sidrs, Mūrbūdu sidrs, Mr. Plūme sidra darītava, Sabiles sidrs, Abavas vīna darītava, Turkalnes muiža, vīna darītava Lauskis, SIA Pienjāņi un Ezera sidrs. Īpašie viesi – Jaanihanso ciderhouse un Tori Siidritalu no Igaunijas.

PROGRAMMA:

  • 12:00-12:30 apmeklētāji aicināti nobaudīt visu ražotāju sidrus, nobalsot par savu favorītu un piedalīties dzirkstošu dāvanu izlozē. Iepazīsiet saldus, pussaldus un sausus sidrus un uzzināsiet ar kādiem Kalnciema tirgū nopērkamajiem ēdieniem katrs sidra veids sader vislabāk.
  • 13.00-14.00 Kalnciema kvartāla galerijā atvērtā meistarklase / degustācija, ko vadīs Gabe Cook, neatkarīgs pasaules mēroga sidra eksperts ar 15 gadu pieredzi no Apvienotās Karalistes. Sidra zinātāju pasaulē Geibs pazīstams kā “Sidrologs”. Šī būs īpaša iespēja iepazīt Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Anglijas un Francijas sidrus. Dalības maksa 7 EUR/pers. Vietu skaits ierobežots, tāpēc iepriekšēja biļešu iegāde ir obligāta. Bīļetes iespējams iegādāties šeit: https://buy.stripe.com/dR66qI4Mb5fj8wg4gj
    Ieeja personām no 18 g.v.

Aktuālajai informācijai aicinām sekot līdzi FB pasākumu sadaļā: https://fb.me/e/3GgtfkeuD



Skatīt citas ziņas ...

Co-funded by the European Union