EU

Iespēja uzlabot savu uzņēmējdarbību zaļo un digitālo risinājumu ieviešanai

17.01.2024

Projekts Cross-Re-Tour piedāvā atbalstu maziem un vidējiem tūrisma uzņēmumiem pārējā uz inovatīviem zaļiem un digitāliem risinājumiem. Iespēja saņemt gan tehnisku, gan finansiālu atbalstu.

Aicinām pievienoties tiešsaistes informatīvajam semināram 25. janvārī, 14.00. Pastāstīsim vairāk par projekta ideju, ideju konkursu un nākamajiem soļiem. Reģistrācija semināram līdz 23. janvārim, aizpildot reģistrācijas anketu https://forms.gle/vfpdtVQ3mq1Ypk11A.

Projekts sniegs iespēju tikties ar citiem uzņēmējiem, lai dalītos pieredzē par līdzīgu problēmu risinājumiem un idejām tūrisma jomā, kā arī konsultācijas no Latvijas vai ārvalstu ekspertiem par dažādiem digitālajiem un zaļajiem risinājumiem savas uzņēmējsdarbības uzlabošanai. Uzņēmējiem būs arī iespēja pieteikties ideju konkursā, lai saņemtu finansiālo atbalstu sava izvēlētā zaļā vai digitālā risinājuma ieviešanai uzņēmumā.


Kā man pieteikties un kāds būs mans ieguvums no dalības projektā:

  • reģistrējies on-line platformā, kur tiksies ar citiem uzņēmējiem, lai dalītos pieredzē par līdzīgu problēmu risinājumiem un idejām tūrisma jomā (digitālie jauninājumi un zaļā saimniekošana);
     
  • atbilstoši tevis izvirzītajām problēmām un vēlamajiem risinājumiem, iegūsi praktisku padomu no atbilstošiem Latvijas vai ārvalstu ekspertiem par dažādiem digitālajiem un zaļajiem risinājumiem;
     
  • on-line platforma dos arī tev iespēju novērtēt izvēlēto risinājumu, kā arī sazināties ar sev līdzīgiem uzņēmējiem un risinājumu pakalpojumu sniedzējiem;
     
  • varēsi pieteikties Latvijas un ārvalstu ekspertu konsultācijām par izvēlēto risinājumu tūrisma uzņēmējdarbības uzlabošanai;
     
  • noslēgumā on-line platformā reģistrētajiem uzņēmējiem būs iespēja pieteikties ideju konkursā, lai saņemtu finansiālo atbalstu sava izvēlētā zaļā vai digitālā risinājuma ieviešanai uzņēmumā.

Ja esi ieinteresēts dalībai projektā un saimniekot zaļāk un ilgtspējīgāk, informē mūs, rakstot projekta koordinatorei Ivetai Šķiliņai, e-pasts: iveta@celotajs.lv, tālr.: 26375380.

 

Projekts "Starpnozaru atvērta inovāciju sistēma, kas atbalsta mazos un vidējos uzņēmumus pārejā uz zaļo un digitālo ekonomiku (101121518)" tiek īstenots ar Eiropas Savienības Vienotās tirgus programmas 2021.-2027. gadam finansiālu atbalstu.


Skatīt citas ziņas ...

Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or EACEA. Neither the European Union nor the granting authority can be held responsible for them.