>> Programma (PDF) Pieteikšanās līdz 2. februārim, aizpildot pieteikuma anketu: ..." />
Interreg Central Baltic Programme

"Lauku ceļotāja" biedru ekskursija un kopsapulce Liepājā, 12.-13. februāris

10.01.2024

Būsim priecīgi tikties ar jums "Lauku ceļotāja" biedru kopsapulcē, ko šogad papildināsim arī kopīgu ekskursiju.
 
>>> Programma (PDF)

Pieteikšanās līdz 2. februārim, aizpildot pieteikuma anketu: https://forms.gle/qT84M2UwTVpHRaGp9

Kontakti: Anna Palelione, "Lauku ceļotājs", anna@celotajs.lv, 22495916.

>>> Balsošanas pilnvarojuma forma


12.02. plkst. 12:00 izbraucam no Rīgas uz Liepāju ar organizētu autobusu, pa ceļam piestājot uz kafiju un glāzi sidra Abavas vīna darītavā un uz pusdienām ar ekskursiju Skrundas muižā. Izbraukšanas vieta Rīgā - Kalnciema iela 41 (Rimi stāvlaukums), automašīnu iespējams atstāt blakus esošajās ielās - Dreiliņu, Kristapa, Sabiles, Kapseļu, Ernestīnes, Alīses ielās atbilstoši ceļu satiksmes norādēm.
Autobusa ekskursijas līdzmaksājums 15 EUR personai.

~18:00 ierodamies Liepājā, kur plkst. 19:30 tiekamies kopīgās vakariņās viesnīcā “Promenade Hotel“ (līdzmaksājums vakariņām 10 EUR pers.).

Tiem, kas 12.02. nebrauks ar kopīgo autobusu ekskursijā, iespējams pievienoties uz vakariņām vai ierasties tikai uz kopsapulci 13.02.

Kopsapulcē atskatīsimies uz 2023. gada paveiktajiem darbiem, 2024. gada plāniem, klātienē sveiksim “Zaļā sertifikāta“ saņēmējus un pārvēlēsim “Lauku ceļotāja“ valdi un revīzijas komisiju.

Darbošanās “Lauku ceļotāja“ valdē ir brīvprātīga ar mērķi attīstīt un veicināt lauku tūrisma attīstību Latvijā, pārstāvēt biedrības viedokli publiski un aizstāvēt biedru intereses. Valde klātienē tiekas divas reizes gadā, taču, pēc nepieciešamības iesaistās biedrības darbā.

Ja vēlaties kandidēt darbam LC valdē vai revīzijas komisijā, savu kandidatūru iesniegt “Lauku ceļotājam“ līdz 2024. gada 2. februārim rakstot uz e-pastu lauku@celotajs.lv. Lūdzu, norādīt uzņēmumu, kuru pārstāvat un savu pienesumu, ko, jūsuprāt, jūs varētu sniegt asociācijas un lauku tūrisma attīstībā.


Skatīt citas ziņas ...

Co-funded by the European Union