EU

Seminārs “Zaļie un digitālie risinājumi uzņēmējdarbībā“ / 30. maijs

05/15/2024

Šī gada 30. maijā no plkst. 11:00 līdz 13:00 platformā Zoom norisināsies seminārs "Zaļie un digitālie risinājumi uzņēmējdarbībā", ko organizē Latvijas Lauku tūrisma asociācija "Lauku ceļotājs". Semināra mērķis ir veicināt tūrisma nozares uzņēmumu digitalizāciju un ilgtspējīgu attīstību, piedāvājot inovatīvus risinājumus un praktisku atbalstu. Seminārā uzstāsies vadošie pētnieki un nozares speciālisti, kas dalīsies ar savu pieredzi un zināšanām, kā arī sniegs ieskatu aktuālajās projekta CROSS-RE-TOUR aktivitātēs. Pievienojieties, lai uzzinātu vairāk par iespējām, ko sniedz digitalizācija un ilgtspējīgas attīstības modeļi!

>>> PROGRAMMA   

Reģistrācija semināram līdz 28. maijam, aizpildot reģistrācijas anketu: https://forms.gle/bYzU4eH1nXT6QRmT9

   


Projekts "Starpnozaru atvērta inovāciju sistēma, kas atbalsta mazos un vidējos uzņēmumus pārejā uz zaļo un digitālo ekonomiku (101121518)" tiek īstenots ar Eiropas Savienības Vienotās tirgus programmas 2021.-2027. gadam finansiālu atbalstu.


See other news ...

Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or EACEA. Neither the European Union nor the granting authority can be held responsible for them.