Kurzemes zivis

Foreles tiek audzētas zivju audzēšanas baseinos Pelču pagastā pie Kuldīgas pēc skandināvu (Somu) metodes, neizmantojot antibiotikas vai citus ķīmiskus dezinfekcijas līdzekļus.

Special offers

Ēdienkarte: 

  1. Kūpinātas foreles zivju zupa (Kūpināta forele, svaiga forele, sīpoli, puravs, burkāni, kartupeļi, sviesta pupiņas, dilles, pētersīļi, citrons, sviests)
  2. Kūpinātas foreles salāti (Kūpināta forele, rukola, spināti, skābenes, salātlapas, citrons, medus, eļļa, tomāti, gurķi, svaigais siers)
  3. Grillēta foreles fileja ar medū un rozmarīnā ceptiem kartupeļiem (Foreles fileja, citrons, sviests, timiāns, kartupeļi, medus, rozmarīns, saldais krējums, zivs buljons)

Piedāvājuma cena:

  • Kūpinātas foreles zivju zupa 4,50 EUR
  • Kūpinātas foreles salāti 5,00 EUR
  • Grillēta foreles fileja ar medū un rozmarīnā ceptiem kartupeļiem 6,50 EUR

Uzņēmums no 2013.gada nodarbojas ar varavīksnes foreļu audzēšanu. Foreles audzētas zivju audzēšanas baseinos Pelču pagastā pie Kuldīgas pēc skandināvu (somu) metodes, neizmantojot antibiotikas vai citus ķīmiskus dezinfekcijas līdzekļus. Mājas kafejnīcu dienās būs iespēja doties izzinošā ekskursijā par foreļu audzēšanu, kā arī iegādāties produkciju. 

Contact information
Edijs Veinbergs, +37126568529, edijs@anzage.lv. MĀJAS KAFEJNĪCAS DARBA LAIKS: 10.jūlijs 12:00-18:00