Mežlīdumi

Pie Cirstes Mežlīdumiem paveras viens no skaistākajiem Šlīteres Zilo kalnu skatu punktiem uz Undžavas mežiem un Irves līdzenumu. Māju saimnieka Anša Roderta sapnis ir šajā vietā izveidot veselīga dzīvesveida centru, kur, izmantojot dzīvesveidu un vienkāršus dziedniecības paņēmienus, ikviens varētu atjaunot un nostiprināt savu veselību.

Kā nokļūt Mežlīdumos?
Gar grants karjeru jānobrauc lejā pa Šlīteres Zilajiem kalniem un pēc tam atkal jābrauc ieslīpi augšā pa stāvo kraujas nogāzi. Var izmantot arī otru ceļu, kas iet pa Zilo kalnu augšdaļu. (Neskaidrību gadījumos zvani 26543781)

Veselīga dzīvesveida izstāde balstīta uz NEW START programmu, kas ir pozitīvi pierādījusi sevi liekā svara, paaugstināta asinsspiediena un holesterīna līmeņa gadījumā, kā ar lai atbrīvotu no zālēm otrā tipa diabētiķi, lai sakārtotu gremošanas sistēmu un iekšējo orgānu darbību, uzlabotu sirdsdarbību un asinsriti, lai atgūtu spēkus un nostiprinātu muskuļus, veicinātu imūnsistēmas darbību, līdzsvarotu nervu sistēmu, mazinātu sāpes locītavās, lai dažos gadījumos apstādinātu vai pat likvidētu vēzi un citos saslimšanas gadījumos.

Mežlīdumos ar šo programmu varēs iepazīties Ceļotāju dienas ietvaros, kā arī veikt vienkāršus veselības testus un individuāli konsultēties ar instruktoriem.

Sīkāku informāciju var saņemt pa tālruni 26543781 vai e-pastu valence@navigator.lv